Metin2 Ticaret Hilesi Hilesi - Aldatmacası - Kandırmacası

Metin2 oyununda herkesin hemen hemen 1 kerede olsa aradığı hile kesinlikle ticaret hilesidir.Kimi site ticaret hilesi derken kimileride trade hack demektedir.Şöyle bir durum var.Bu hilenin çok hit getireceğini bilen siteler bu hileyi sizlere paylaşıyor.Fakat kesinlikle kandırmacadır.Kimse çıkarı olmadan paylaşmamaktadır.Düşünün siz metin2 kodları ile vs uraştınız.Kaç gün belkide aylar sonra metin2'deki açıkları bularak ticaret hilesi yaptınız.Yaptığınız hileyi paylaşır mısınız ? Tabiki paylaşmazsınız.Bunun dışında birçok sitede ticaret hilesini sattığını söyledik.Fakat kimse güvenip alamadı.

Ticaret Hilesindeki Aldatmacalar Nelerdir ?

Reklama tıklamadan hile çalışmaz:Külliyen yalan.Böyle birşey olamaz.Reklama tıklamasanızda hile çalışır.Örnek verecek olursak kunduzoyun.Videoda adam kunduzoyun'daki google reklamlara tıklıyor.Sitedeki reklam ile programın ne alakası var.Dediğim gibi böyle birşey sadece sizi aldatmak için.

Hileyi çalıştırdığınızda ekrana çıkan hatalar:
  • Tüm programları kapatıp tekrar deneyin.
  • Program sunucu hatası
En çok kullanılan,en popüler olan 2 hata bunlar.

Bunlar dışında hiçbir trade hack'e inanmayın. HileDostu,MegaDosya veya Bu siteler gibi popüler olmayan,belli yerlere gelmemiş sitelerdeki bu tarzdaki aldatmacalara inanmamanız dileğiyle.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HileDostu - Güncel Hilenin Tek Adresi © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top