METİN 2

Metin 2 online olarak oynanan ücretsiz bir savaş, macera ve strateji oyunudur. Oyunda neler mi var ? Sayısız maceracı ve birbirinden cesur savaşçıların beklediği büyük bir kıta, üç düşman imparatorluk , akıllı yaratıklar var bu yaratıklar sana gruplar halinde saldıracaklar. Oyunda toprak ve onur için, yürüyerek veya at sırtında savaşıcaksınız. Bir şatonun lordu olucak ve kendi surlarınızı loncanızla birlikte inşa ediceksiniz. Dövüş sanatını öğrenicek ve sayısız yıkıcı özel yeteneklere kavuşucaksınız. Uzak doğunun gerçekçi köylerinde ilerleyerek asyalı savaşçıların ve oyunun atmosferinin aklınızı başınızdan almasına izin verin.

Başarıyla tamamladığınız görevlerin ardından bir at kazanacaksınız. Ata binerken kıta üzerinde daha hızlı hareket edecek ve yapacağınız savaşlarda avantaj elde edeceksiniz.

Balık tutmanız için birçok nehir, göl ve deniz kenarı var buralarda balık tutma beceriniz arttıkça daha kıymetli ve değerli şeyleri avlayacaksınız. Avladığınız şeylerden kendinizi tedavi etmek veya daha güçlü büyülere sahip olmak için iksirler yapabiliceksiniz.

Üç İmparatorluk
Metin 2, üç tane imparatorluk üzerine kurgulanmış bir oyun. Oyunu oynamaya başlamadan önce kendi karakterinizi oluşturuyor ve karşınıza gelen haritadaki üç imparatorlukdan birisini seçiyorsunuz.

Oyun Karakterleri
Oyun oynamak için dört tane farklı karakter oluşturabiliyorsunuz. Her karakterin kendisine has özellikleri, efektleri, silahları bulunuyor.



NİNJA



SAVAŞCI



SURA



ŞAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HileDostu - Güncel Hilenin Tek Adresi © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top