Merhabalar, bu yazıda, metin2 oyununda ninja karakterinin mi yoksa savaşçı karakterinin mi daha üstün olduğunu ve hangi konuda hangi karakterin daha üstün olduğunu tartışacağız.
Ninjanın genel özellikleri açısından, ninja oynamayı bilmem gerekir. Ninja ile başarılı olmak tam bir beceri işidir. (hele de okçuysanız.) Becerikli bir ninja oyuncu, oyundaki tüm karakterlere baskın hale gelebilir. Tabiki bunun için ninjayı çok iyi oynamalısınız. Özellikle okçu ninjanın kaçamak oynaması buna en büyük örneklerden. Yada bıçakçı ninjanın, birkaç skill ile savaşçıyı 3 sn’de yere serebileceği gerçeği.
Savaşçı ise daha çok oynarken stratejik davranmaya gerek duymayan bir karakter, yeni başlayanların bu karakteri kullanmasının en büyük sebebi budur, aşırı bir beceri gerektirmez. Yanlızca konsantre olmak, karşınızdaki ninjayı alt edebilir, tabiki karşınızda ninjayı iyi kullanan bir oyuncu yoksa…
Gelelim kasarken, exp kazanırken, hangisi daha iyi ve rahat? Bu sorunun cevabı sanıyorum açık. Savaşçı karakteri, daha yavaş ve ne yapacağı önceden belirlenmiş moblara karşı tam bir üstünlük sağlar.
Ninja kasarken nekadar rahatsız olduğunuzu hiç hissetmediniz mi? Ninjanın farklı bir mekaniği var, savaşçının farklı. Savaşçı anlık olarak saldırı açısını değiştirebiliyor. Ninjada bu söz konusu değil, helede saldırı hızı açısından yükseltmediğiniz bir ninjanız varsa kasmak tam bir eziyet olur.
Peki ninja ile savaşçı karşılaşmasında kim kazanır? Bu soru metin2nin adil dağıtılmış güç dengesi dikkate alındığında çok zor cevaplanır. Birçok değişken bulunmakta. Ninja iyi oynuyorsa kazanır. Savaşçı konsantre olursa kazanır.
Sizde yorum olarak belirtebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Bence en iyisi Savaşçı.
    Çünkü;savaşçı ile en iyi ninjalar bile alınabilir.Sersemlet.Düz vur.Sonra sikilleri at.Tekrar sersemlet ve düz vuruşta yatır.
    Sizce hangisi daha iyi.

    YanıtlaSil
  2. Ninja'da taklayı ve skil sıralamasını bilirse nerde düz nerde zehirli bulutu atmayı biliyorsa karşındaki savascı nekadar iyi olursa olsun ninja savascıyı ezer geçer bu bi gercek...

    YanıtlaSil
  3. Dalgamı geçionuz lan ninja anasını aglatır savascının pvp de. Tr dede aynı şekilde fakat level item lazım. bi 40-50 ye kadar koyan koyana ondan sonrası ...

    YanıtlaSil

 
HileDostu - Güncel Hilenin Tek Adresi © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top