8 tane böylesi uzun bacak, tehlikeli köpek dişler ve bir ölümcül iğne kimde olabilir? Ancak Örümcek Barones'te olur; 3'üncü Örümcek Zindanı'nda pusuya yatmış ağzına layık bir av bekliyor! Bu karanlık yaratığa ve zehirli yandaşlarına karşı mücadele etki halkın örümceğe yem olmasın!







  • Boss Odası`na giriş için minumum 50 level olmalısın.
  • Yeni Boss Odası için hedef level grubu; 50 – 85 level arasıdır.
  • Boss Odası`na giriş için gerekenler; Grupa dahil olmak ve 1 adet Arachna Anahtarı.

Örümcek Zindanı 3 Geliyor!
Kaptana gidin. Size bir adet geçit bileti verecek ve Yazıt Kopyasını almanız için sizi Örümcek Zindanı`na gönderecek.
Örümcek Zindanı 3 Geliyor!
Eğer kopyayı alarak Kaptan`a geri geldiyseniz, maalsef Kaptan bu eski yazıları okuyamayacak ve seni Uriel'den yardım almaya yönlendirecektir. Uriel bu yazıları tercüme ettikten sonra Kaptan`a geri gitmelisin.
Örümcek Zindanı 3 Geliyor!
Kaptan artık eski yazıda neler yazıldığını biliyor. Yeni bir geçit bileti almak için Uriel'e geri dönmelisin. Uriel, gizemli Örümcek Baroness`in odasına nasıl girildiğini de biliyor olmalı...
Uriel'in, sana giriş anahtarını yapabilmesi için; bir örümcek zehir kesesine, bir örümcek yumurta kesesine, bir örümcek ağına, örümcek gözlerine, örümcek bacaklarına ve kraliçe örümcek zehrine ihtiyacı var (24 saat içerisinde toplamalısın).
Örümcek Zindanı 3 Geliyor!
Bu itemlerin tamamını toplayarak Uriel'e geri döndüğünde, sana bir anahtar yapmaya çalışacak. Ancak dikkatli ol, dönüşüm başarısız olabilir ve tüm gereken itemleri yeniden toplamak zorunda kalabilirsin.
Örümcek Zindanı 3 Geliyor!
Anahtarı alır almaz grup üyelerine haber vermelisin. Bu maceranın son gereksinimi de bir grupda olman! Ancak unutma, zindana giriş kapısını açmak için sadece grup lideri Archna anahtarına sahip olmalı. Diğer grup üyeleri Örümcek Zindanı 3 görevinde, Uriel'in onları gerekli itemleri toplamaları için göndermesi kısmına kadar kendileri (tek başına) yapmış olmalıdırlar.
Grup hazır olduğunda, grup lideri Örümcek zindani 2'deki Eski Taşa tıklamalı ve ilk önce kendisi girmelidir, grup üyeleri birer birer onu takip etmeliler. Boss Odasına girdiğinizde, bu görevi tamamlamak için sadece 20 dakikanız var. Hedefiniz, Örümcek Baronı öldürerek Arachnida Flütü'nü almalısınız. Arachnida Flütü ile Örümcek Barones'i çağırmalısınız. Spider Barones 9 yumurtası ile birlikte gelecektir! Bu yumurtaların da sizlere bazı faydaları var, lütfen keşfedin!
Örümcek Zindanı 3 Geliyor!

Evet, Örümcek zindanı 3. Kata yeni Boss Odası dışında, fazlaca oda ekledik, her level karakterinizle girip bu odalarda savaşabilirsiniz! Ayrıca, Örümcek Zindanı 2 de, her 30 dakikada bir zehir salgılayan bir başka Kraliçe Örümcek daha olacak. Örümcek Zindanı 1 deki Kraliçe örümcek ise her 4 saatte bir defa zehir salgılayacak.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
HileDostu - Güncel Hilenin Tek Adresi © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top