Yarı İnsanlara Karşı Güç 


Yarı İnsanlara Karşı Güç, oyunda en çok aranan efsunlardan biridir. Oyuncuların +9 bir iteme, %10 yarı insanlı +0′ını takas ettiklerine sık rastlanır. Bu yarı insan neden bu kadar değerli? Hangi yaratıklara karşı güç sağlıyor.
Yarı insanlara karşı güç efsunu hangi yaratıklara karşı görev yapar;
Joan, Pyungmoo, Yongan bölgeleri (1. köyler);
18 level 1. seviye beyaz yeminli askerden, 31 level 4 seviye jin-hee’ye kadar insan görünüme sahip tüm yaratıklara karşı etkilidir.
Bokjung, Bakra, Jayang (2. köyler);
Yine 18 level 1. seviye beyaz yeminli askerden başlayarak tüm insan görünümlü yaratıkları kapsar. En güçlüleri 45 level 4. seviye bir yaratık olan Choung’tur. 2. köyde bulunan vahşi yüzbaşı, vahşi okçu, vahşi general, vahşi deli, vahşi askerin yanı sıra denildiği üzere insan görünümlü yaratıklar için etkilidir.
Seungryong Vadisi;
Aslında bu haritaya ait olmayan 2. köy yaratıkları vahşi okçu, vahşi general, vahşi deli, vahşi askere karşı gücünüzü arttırır.(Zaten 2. köyde bunlara karşı etkili olduğunu belirtmiştik) Bunun dışında herhangi bir vadi canavarına karşı iş görmez.
Bu efsun neden değerlidir;
Tanımdaki insana benzeme kriterine tüm oyuncuların karakterleri de uyar. Yani yarı insan efsunu sayesinde tüm oyunculara karşı %’li olarak güç kazanmış olursunuz.(sura, ninja, savaşçı, şaman ve her eğitim için geçerlidir)
NOT: Sürgün mağarasındaki setaou yaratıkları da insan görünümünde olma tanımına uymalarına rağmen bu efsun ile onlar karşısında güçlenemezsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
HileDostu - Güncel Hilenin Tek Adresi © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top