http://m2data.liquiron.com/db/weapon/th/07190_th3.pngİtem Seviyesi 80 lvl olan bu yelpaze oyunda şamanların sahip olabileceği en iyi ws yelpazesidir. Bunun nedeni tabiki +9  olan bir itemde +12% Yarı-insana karşı savunma özelliği bulunmasıdır. Bunun anlamı diğer karakterlere karşı diğer yelpazelerden daha güçlüdür.
Ayrıca şamanları en iyi özelliklerinden biri seri saldırı yaparak karşıdakinin saldırmasınıda engellemektir. Bu Yelpazenin +9 uncu seviyesinde kendiliğinden +30% Saldırı hızı özelliği bulunduğundan bu konuda çok işe yarayacaktır.
İtemin Efsunlanması:
+15 yarı insan
+12 zeka
+Karar
+Karar
+Karar
Karar Kombinasyonları
a1. Büyü Gücü
15 kritik & 20 büyü hızı & 12 çeviklik
Ninja ve savaşçılara karşı düşünmeden olarak onay vereceğim efsun düzenidir. Zekası düşük karakterlere karşı iyi iş görür. Şamanlara karşı seçmeli olarak kullanılabilir fakat karabüyülerin felsefesine biraz yağ süren bir efsun kombinasyonudur.
a2. Savaşçı Şaman  (WSler için idealdir.)
15 delici & 12 çeviklik & 8 sersemletme (zehirleme)
Karşısında skill kullanmanız onların işine gelir. Evet karabüyülerden bahsediyorum. Zeka bonusları ile %100′den fazla büyü azaltması olan bir karaktere karşı ana saldırı skili olan ejderha kükremesi dışındaki saldırı skilleri olan ejderha atışı ve uçan tılsımı atmak yerine birkaç düz vuruş belki suraya daha büyük etkiler yapar. Sersemletmesi bir skiline denk gelirse düello yön değiştirebilir.
a3. Lanetli Şaman
15 kritik & 20 büyü hızı & 8 sersemletme (8 zehirleme)
Hem büyü olarak hem de düz vuruşları ile daha fazla etkili olmak isteyen şamanlara önerim budur. Lonca savaşlarında her sınıfa karşı kullanımı daha uygundur.

Püf Nokta: Bazı pvplerde iteme +15 Yarı insan efsunu gelmeyebilir, bunun nedeni zaten itemde +12 Yarı insan mevcut olmasıdır. Bunu bertaraf etmek içinm önce item dönüştürmeden yarı-insan ile efsunlayıp item sonra epic sura da dönüştürün. Bu sayede  toplamda + 27% Yarı-insanlı bir item ortaya çıkacak ki bu çok fazladır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HileDostu - Güncel Hilenin Tek Adresi © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top